AHB Jacquelien [Smit]

Verzonden AHB Attestatie geboortebewijs en BRP

Track & Trace : 3SOPKZ761483974

Mijn zoon AHB Diëgo Marlo Albert [van den Eynde]

Verzonden  AHB Attestatie geboortebewijs en BRP

Track & Trace: 3SOPKZ195376364

 

Definities & formulier.
Stuiting industriële curatele en bewind wegens incompetentie en identiteitsfraude met de BRP.

1. 'Terwijl de privacygevoelige (medische en/of EGI transgender) gegevens in handen zijn van de farmaceutische industrie, is het gemeentelijke particulier opvraagbare geboortebewijs en de BRP voor de Beneficiair van de individuele geboorte trust dichotoom; man of vrouw.'

2. "De bescherming van de privacygevoelige gegevens van de geboorte geregistreerde inwoners van het grondgebied is aan marktwerking onderhevig gemaakt om de beneficiaire positie van de inwoners in handen van de industrie te geven. (...)

3. De beneficiaire inwoners van het grondgebied hebben echter de individuele geboorte trust beneficiair onder voorrecht van [Achternaam] boedelbeschrijving aanvaard.

Behoudens ongeautoriseerde exemplaren is géén van de geautoriseerde AHB werkingsdocumenten demissionair. (...)

4. Iedere implementatie van maatregelen waarbij gebruik wordt gemaakt van invasieve psychologische overredingsmethodieken, is een vorm van misdaad tegen het niet patenteerbare bestaansweefsel van de zelfbeschikking en het biologisch organisch, fysiek-mentaal, materieel, immaterieel en geestelijk eigendom van de Beneficiair AHB.(...)

5. De placenta-erflater van de individuele trust is het inwendig natuurlijk bestaansweefsel dat door de biologische moeder, de biologische vader en de biologische nakomeling is gevormd. (...)

6. Ten behoeve van de erfrechtelijk beneficiaire positie, dient de nakomeling Beneficiair de broncode van zijn of haar inwendig natuurlijk bestaansweefsel aan te kunnen wijzen.

Dit is de sleutel tot het Ken Uzelf beginsel." -

 

Director Beneficiair

By

AHB-Jacquelien [Smit]

Adultus Honoratus Beneficiair

All Rights Reserved

 

 

Tekst:

By 

Vincent Zegel

Adultus Honoratus Beneficiair AHB

Principal Suveran d'œuvre AHB

All rights reserved